Klachten
Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. We vinden het daarom vervelend dat u op deze pagina terecht bent gekomen. Hiervoor onze excuses want klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Zoals u zult begrijpen maken wij ook weleens een foutje. Uiteraard gaan we dit zo snel en zo goed mogelijk herstellen. We proberen u hier zo goed mogelijk te vertellen hoe we dat willen doen:
1. Maak u klacht aan ons kenbaar
Vertel ons duidelijk wat er aan de hand is en wat we voor u kunnen doen om de klacht op te lossen.
2. Het liefst per mail
Om uw klacht goed in behandeling te kunnen nemen, vragen we u om de klacht te mailen. Dit doen we niet om de klacht af te schuiven, maar om er goed naar te kunnen kijken en een goede oplossing te bedenken. Wij kijken er echt zo snel als mogelijk naar en klachten behandelen we direct nadat u ons mailt. U kunt uw klacht mailen naar: [email protected]
3. Informatiestroom
Wij informeren u over de status van de klacht. Soms is iets snel opgelost en soms duurt het iets langer. Een oplossing komt er altijd! Wij nemen uw klacht heel serieus. U krijgt in ieder geval uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.
4. Oplossing
Wij zorgen er voor dat we binnen onze macht en regelgeving u een passende oplossing bieden daar kunt u van op aan!
5. Klant
De klant staat bij ons op nummer 1! Wij willen dan ook niets liever dan een tevreden klant voor nu en de toekomst!
U mag ons ook altijd even bellen, maar onze klantenservice zal al vrij snel vragen om uw klacht te mailen, zie bovenstaande uitleg, maar u bent altijd welkom om te bellen als u dat prettig vindt. Het telefoonnummer is: 0625081855.
Zie hier onze link naar het certificaat van Websop Keurmerk. "Bent u niet tevreden met de afhandeling en u komt er samen met ons team niet uit? Dan kunt u het altijd voorleggen aan de Geschillencommissie https://www.degeschillencommissie.nl/of aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
Graag wijzen wij u voor het indienen van uw klacht op het volgende:
Artikel 17 – Geschillen
- Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
- Geschillen tussen de consument en de ondernemer over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door deze ondernemer te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen, met inachtneming van het hierna bepaalde, zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (sgc.nl).
- Een geschil wordt door de Geschillencommissie slechts in behandeling genomen, indien de consument zijn klacht eerst binnen bekwame tijd aan de ondernemer heeft voorgelegd.
- Uiterlijk twaalf maanden nadat het geschil is ontstaan dient het geschil schriftelijk bij de Geschillencommissie aanhangig te worden gemaak.
- Wanneer de consument een geschil wil voorleggen aan de Geschillencommissie, is de ondernemer aan deze keuze gebonden. Wanneer de ondernemer dat wil doen, zal de consument binnen vijf weken na een daartoe door de ondernemer schriftelijk gedaan verzoek, schriftelijk dienen uit te spreken of hij zulks ook wenst dan wel het geschil wil laten behandelen door de daartoe bevoegde rechter. Verneemt de ondernemer de keuze van de consument niet binnen de termijn van vijf weken, dan is de ondernemer gerechtigd het geschil voor te leggen aan de bevoegde rechter.
- De Geschillencommissie doet uitspraak onder de voorwaarden zoals deze zijn vastgesteld in het reglement van de Geschillencommissie (http://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/de- commissies/2701/webshop). De beslissingen van de Geschillencommissie geschieden bij wege van bindend advies.
- De Geschillencommissie zal een geschil niet behandelen of de behandeling staken, indien aan de ondernemer surseance van betaling is verleend, deze in staat van faillissement is geraakt of zijn bedrijfsactiviteiten feitelijk heeft beëindigd, voordat een geschil door de commissie op de zitting is behandeld en een einduitspraak is gewezen.
- Indien naast de Geschillencommissie Webshop een andere erkende of bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) of het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) aangesloten geschillencommissie bevoegd is, is voor geschillen betreffende hoofdzakelijk de methode van verkoop of dienstverlening op afstand de Geschillencommissie Stichting Webshop Keurmerk bij voorkeur Voor alle overige geschillen de andere erkende bij SGC of Kifid aangesloten geschillencommissie.